Page-Ups

Page-Ups met bedrukking

De page-up is een gekleurde documenthouder, dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Er kunnen allerlei documenten tussen de bedrukte page-up worden gezet, bijvoorbeeld memo's, foto's en veel andere soorten documenten. Wanneer u een document in de page-up doet zal het document transformeren in een glad blad. Ook kan de page-up als promotiemiddel worden gebruikt als presse-papier, dit wil zeggen dat het ervoor zorgt dat de documenten niet wegwaaien of iets dergelijks. Dit komt dankzij de het gewicht van de page-up en de vier anti-slip pads.

U kunt de page-up als promotiemiddel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De page-up is een artikel dat vaak op kantoor wordt gebruikt. Er zullen dan ook veel mensen zijn die de page-up zien, waardoor uw bedrijf ook bekender wordt. Met de opdruk op de page-up heeft u een uniek product dat niemand anders heeft, het wordt dan een persoonlijk product. Het is dan ook erg leuk om de page-up met opdruk als relatiegeschenk te gebruiken.

De bedrukte page-up is in diverse kleuren verkrijgbaar. Bent u geïnteresseerd in de page-up?
Kijk dan op www.relatiegeschenken.com voor meer informatie over de page-up.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor page-ups? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: