Pakkenpersen

Pakkenpersen met bedrukking

Heeft u ook altijd moeite om het laatste beetje uit het pak te krijgen? En loopt u ook altijd tegen het probleem aan dat alle lege pakken zo veel ruimte innemen in de prullenbak? De pakkenpers is de ideale oplossing! Dit simpel product zorgt ervoor dat u altijd de volledige inhoud uit de pak kunt krijgen en dat het pak zo min mogelijk ruimte in beslag neemt wanneer het leeg is en in de prullenbak belandt. U kunt nu op een schone manier de laatste restjes uit het pak knijpen voor een extra portie. 

De pakkenpers heeft een groot kunststof oppervlak dat door HSG Relatiegeschenken kan worden voorzien van een bedrukking compleet naar eigen wens. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de pakkenpers wordt voorzien van uw bedrijfsnaam, uw bedrijfslogo en een pakkende promotietekst. Dit maakt pakkenpers met logo ideaal inzetbaar als relatiegeschenk! Het is een erg origineel en tevens bruikbaar relatiegeschenk dat uw bedrijf optimaal zal promoten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo goed in zicht is zodat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt. Hierdoor blijft uw bedrijf onder de aandacht bij uw relaties en zullen steeds meer mensen kennis maken met uw bedrijf. 

De bedrukte pakkenpersen zijn erg leuk om te krijgen en gemakkelijk te gebruiken. U plaatst het vla pak, het yoghurt pak of een ander drinkpak in de houder, u drukt de vouwscharnieren gelijktijdig in en vervolgens perst u met beide handen het pak plat. Het laatste beetje vloeit nu gemakkelijk uit het pak en u het pak is klaar om in de prullenbak te gooien. De pakkenpers met logo is handig en schoon, milieubewust, duurzaam en snel terugverdiend! Met de bedrukte pakkenpers als relatiegeschenk krijgt u uit elk pak een extra portie. 

De pakkenpers is van recyclebaar kunststof gemaakt en kan worden besteld in 4 verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pakkenpersen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: