Pannenlappen

Pannenlappen met bedrukking

Een pannenlap wordt gebruikt om een hete pan of een hete ovenschaal op te heffen.

De pannenlap is een dik stuk stof, gemaakt van één van de volgende materialen: dikke katoenen badstof, gewatteerde katoenen stof, gehaakt katoen of gebreid katoen.

Een pannenlap maakt vaak deel uit van een keukenset. In een dergelijke keukenset zit buiten deze pannenlap nog bijvoorbeeld: een schort, een ovenwant, een maatbeker, enzovoorts.

Een pannenlap kan gemaakt zijn van een effen stofje, maar deze stof kan ook leuk gekleurd en een tof motiefje hebben (zie foto van de pannenlap hiernaast). De vorm van een pannenlap is meestal vierkant met afgeronde hoeken.

Vooral in de horeca-sector wordt de pannenlap gebruikt als relatiegeschenk. De pannelap wordt dan gedrukt met het logo van een bedrijf, zodat dit bedrijf gemakkelijk reclame kan maken. Als give-away is de pannenlap ook een goed idee. Bij verschillende kookproducten kunnen acties worden gedaan waarbij de pannenlap wordt weggegeven.

Bij HSG relatiegeschenken vindt u een groot overzicht van pannenlappen. Dit overzicht kunt u bekijken door op bovenstaande link verder te klikken naar onze zoekpagina voor de pannenlap. Heeft u nog vragen over een pannenlap, dan kunt u altijd één van onze medewerkers contacteren.

Vindt u niet de pannenlap die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de pannenlap aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pannenlappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: