€ 5,70

A53-LT93302-N0002

Bekijk en bereken
€ 5,70

A53-LT93302-N0011

Bekijk en bereken
€ 5,70

A53-LT93302-N0021

Bekijk en bereken
€ 5,70

A53-LT93302-N0032

Bekijk en bereken
Paperclip dispensers

Paperclip dispensers met bedrukking

Zoekt u promotiemateriaal voor op het kantoor of bent u opzoek naar originele maar nuttige relatiegeschenken voor uw klanten, personeel en andere relaties? HSG Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan paperclip dispensers en andere kantoorartikelen. Wij kunnen alle paperclip dispensers voorzien van logo en tekst door middel van bedrukking of gravering.

Paperclips zijn klein en daarom vaak zoek op het moment dat je er een nodig hebt. De enige manier om paperclips op een goede manier op te bergen is met behulp van een papercliphouder, ook wel paperclipdispenser genoemd. Met een paperclipdispenser heeft u altijd uw paperclips bij de hand zonder ze kwijt te raken. Handig om paperclips op te bergen! Perfect in te zetten als relatiegeschenk maar ook erg leuk als give-away voor eigen werknemers. De paperclipdispenser met logo bedrukking is een echte blikvanger op ieder bureau. Uw bedrijfsnaam komt onder veel ogen en de naamsbekendheid van uw bedrijf zal alsmaar toenemen. Bedrukte kantooraccessoires zijn een leuke en professionele toevoeging aan uw bedrijf.

Wij kunnen de paperclip dispenser bedrukken of graveren met uw logo, afhankelijk van het gekozen model. Paperclipdispensers zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, designs en materialen. Laat ons uw wensen horen en onze gespecialiseerde medewerkers zullen hun uiterste best doen om een voorstel te maken voor een relatiegeschenk op maat, passend bij uw bedrijf! Na goedkeuring van ons digitaal voorstel zullen we de gepersonaliseerde papercliphouders zo snel mogelijk bij u thuis leveren. Wij begrijpen dat u staat te popelen om uw relaties te kunnen verrassen met een origineel en functioneel relatiegeschenk!

Bedrukte paperclip dispensers bestellen met uw logo? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website www.hsg-relatiegeschenken voor de magnetische papercliphouders of voor een van onze andere promotiemiddelen. De papercliphouder met bedrukking is zonder twijfel een gewaardeerd relatiegeschenk bij uw relaties en werknemers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paperclip dispensers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: