Paperclip houders

Paperclip houders met bedrukking

De papercliphouders zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs. Zo hebben we voor de bouwbranche een paperclip houder in de vorm van een huis met magnetisch dak en voor de golfverenigingen een golfbal als paperclipdispenser. Ons assortiment is zeer uitgebreid zodat we voor elke branche een geschikte paperclip dispenser hebben! Onze bedrukte paperclip houders zijn inclusief paperclips en kunnen bedrukt worden indien u dat wenst.

De bedrukte papierclip houders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij de huisstijl van uw bedrijf. Compleet naar eigen wens kunt u de papercliphouder inrichten. U kunt bij ons de papercliphouder in de vorm van een huis als relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en geschikt als promotiemiddel op beurzen en opendagen. De magnetische papercliphouder met logo bedrukking is perfect als promotiemiddel in onder andere de huizenmarkt.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten en relatiegeschenken. Door de ruime keuze kunt u er altijd zeker van zijn dat er een originele paperclip dispenser is die perfect bij uw bedrijf of evenement past. Producten die aan de papercliphouder in de vorm van een huis zijn gerelateerd zijn de papercliphouder in de vorm van een salamander, race-auto, boom of windmolen.

Indien u vragen heeft over de papercliphouders bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen al uw vragen betreffende relatiegeschenken en promotieartikelen deskundig beantwoorden. Papercliphouders zijn ideale reclamedragers en daardoor perfect inzetbaar als relatiegeschenken of give-aways op beurzen en evenementen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paperclip houders ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: