Prijs op aanvraag

A81-AP718347

Bekijk en bereken
Paperclips XL

Paperclips XL met bedrukking

De reuzen paperclip kan extra groot worden voorzien van een bedrukking met logo en tekst. Door de royale afmetingen is de XL papierclip met logo een zeer geschikt relatiegeschenk voor promotionele doeleinden. Het is de eye-catcher op uw poststukken!

Geef de papierclip in groot formaat een persoonlijke uitstraling door deze te laten bedrukken met eigen logo en tekst. De bijzonder stabiele papierclip in reuzenformaat is gemaakt van een sterk kunststof dat gemakkelijk kan worden voorzien van een bedrukking in full colour.

De reuzen paperclip is leverbaar in verschillende kleuren en kan in meerdere kleuren worden bedrukt. Zo kunt u geheel naar eigen wens de papierclip XL indelen. Wilt u de extra grote paperclip gebruiken voor promotionele doeleinden, dan kunnen wij de reclameclip bedrukken met uw bedrijfsgegevens of een reclametekst! De bedrukte paperclips zijn leuk om in te zetten als aankondiging van een bepaalde actie of als give-away op beurzen en evenementen.

Neem een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com en ontdek ons uitgebreid assortiment aan briefclips, papier knijpers, papierklemmen en paperclips. Naast de klassieke paperclip hebben we ook talloze andere papierclips! Twijfel niet om gratis en vrijblijvend contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij beschikken over de nodige kennis om u een passende oplossing te bieden!

Het is nergens zo gemakkelijk om een reuzen paperclip te laten bedrukken als bij HSG Relatiegeschenken! De XL kunststof paperclip met logo is gemakkelijk online te bestellen op onze website. U kunt van ons gratis een drukproef ontvangen zodat de grote papierclip precies wordt bedrukt zoals u voor ogen heeft. Na goedkeuring van het digitaal voorstel gaan wij gelijk aan de slag zodat de bedrukte paperclips zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden!

Onze paperclips en briefklemmen zijn volledig bedrukbaar in verschillende vormen en maten. Dat maakt ze speciaal en origineel! De reuzen paperclip met opdruk is perfect inzetbaar als reclamemiddel waardoor uw bedrijf nog lang onder de aandacht zal blijven.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paperclips xl? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: