Papierclips

Papierclips met bedrukking

Heeft u ook last van rondslingerende notitieblaadjes? Dat is dan nu verleden tijd met de papierclip. De papierclip relatiegeschenken zorgt ervoor dat alle blaadjes bij elkaar blijven, op deze manier raakt u nooit een notitieblaadje kwijt. De bedrukte papierclip staat ook wel bekend als de paperclip.


U kunt de papierclip nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt bij ons de papierclip relatiegeschenk laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De papierclip relatiegeschenken is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. Doordat de papierclip de notities bij elkaar houden en uw bedrijf door middel van bedrukking op de papierclip relatiegeschenk staat, komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De papierclip met opdruk is een perfecte manier om uw bedrijf te promoten.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Door de ruime keuze in ons assortiment aan relatiegeschenken en promotiemiddelen kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is dat perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u geïnteresseerd bent of vragen heeft over de papierclip bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papierclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: