Prijs op aanvraag

A342-CGS1310_N

Prijs op aanvraag

A342-CGS1310_R

Papieren balpennen

Papieren balpennen met bedrukking

Mensen krijgen steeds meer aandacht voor de natuur. Het milieu wordt steeds vuiler en het is belangrijk dat we onze planeet nog lang behouden. Eco-producten zijn daarom erg in de trek. De papieren balpen is een product dat hieraan meehelpt. De papieren balpen is gemaakt van gerecycled papier het bevat 80% calcium carbonaat + 10% natuurlijke hars.

U kunt de papieren balpen laten personaliseren. U kunt de balpen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De papieren balpen wordt uiteraard bedrukt met 100% milieuvriendelijke inkt. De balpen met opdruk is een perfect relatiegeschenk en promotiemiddel. Door de opdruk op het product zal de papieren balpen geassocieerd worden met uw bedrijf, hierdoor zien uw klanten uw bedrijf als milieuvriendelijk.

Is de papieren balpen niet het eco-product dat u zoekt? In het HSG assortiment vindt u diverse producten die aan de papieren balpen gerelateerd zijn. U vindt zoal de eco-muis en de eco-button. Meer informatie over de eco-producten vindt u bij ‘Van A tot Z’.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: