Papieren draagtassen met uitgestanste handvatten

Papieren draagtassen met uitgestanste handvatten en bedrukking

De papieren draagtas met uitgestanste handgreep heeft een luxe uistraling. De draagtas is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, opdrukken en maten. De draagtas is een leuk alternatief voor de plastic tas, waarmee u zeker zult opvallen. Naast een leuk geschenk, is de papieren draagtas ook een praktisch geschenk. De draagtas is voorzien van een uitgestanste handgreep.

De papieren draagtas met uitgestanste handvatten is ook in te zetten als relatiegeschenk. Met uw bedrukking op een papieren draagtas zult u zeker goede reclame maken, want uw relaties zullen met de tas over straat lopen. Zo zal iedereen uw bedrukking zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid.

In ons ruime assortiment aan promotionele artikelen zult u altijd wel een goed artikel vinden om uw bedrijf te promoten. Zo kunt u er van op aan dat wij het relatiegeschenk hebben dat perfect bij u past.

Heeft u nog vragen over de (bedrukte) papieren draagtas met uitgestanste handvatten of heeft u nog een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren draagtassen met uitgestanste handvatten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: