Papieren handtassen met gedraaide handgreep

Papieren handtassen met gedraaide handgreep en bedrukking

Leuke papieren handtas met gedraaide handgreep, met een hoge kwaliteit. De papieren draagtas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. U kunt er voor kiezen om de onderkant te verstevigen met een kartonnen onderkant. De papieren handtas is een praktisch geschenk, waardoor uw relaties deze zeker zullen waarderen.

U kunt de papieren handtas ook laten bedrukken met uw logo of bedrijfstekst en inzetten als relatiegeschenk. Aangezien de handtas met gedraaide handgreep ook over straat vervoerd zal worden, zal iedereen uw logo zien! Zo kunt u er zeker van zijn dus u goede reclame maakt met de bedrukte papieren handtassen. Een papieren handtas met opdruk is dus een uitstekend relatiegeschenk.

Zoekt u nog leuke relatiegeschenken voor het promoten van uw bedrijf? In ons ruime assortiment aan promotionele artikelen zult u zeker een artikel kunnen vinden dat perfect bij uw bedrijf past.

Heeft u nog algemene vragen of vragen over de papieren handtas met gedraaide handgreep? Neem deze contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren handtassen met gedraaide handgreep ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: