Papieren paperclips

Papieren paperclips met bedrukking

De papieren paperclip wordt ook wel de deltaclip genoemd. De papieren paperclip heeft veel voordelen t.o.v. een normale paperclip. De Deltaclip is het milieuvriendelijke alternatief voor stalen logoclips. De paperclip is veilig voor papier versnipperaar, is beschrijfbaar, houdt tot 15 vellen papier en is meerdere malen te gebruiken. Daarnaast is de paperclip van milieuvriendelijk papier gemaakt.

De paperclip karton is gemakkelijk in het gebruik. Eerst schuift u de vellen in de deltaclip, daarna vouwt u de witte strip naar achteren als laatste drukt u het lipje achter de clip. Zo gemakkelijk werd de papieren paperclip.

De papieren paperclip is de nieuwste innovatie voor het binden van papier. U kunt de delta paperclip laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking op de paperclip komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. Hierdoor wordt u naamsbekendheid vergroot. De papieren paperclip is uitermate geschikt als promotiemiddel en relatiegeschenk.

De logoclip van papier is het een milieuvriendelijke alternatief voor de metalen paperclip door een veel lagere energie consumptie.

U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij HSG-Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren paperclips? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: