Papieren placemats

Papieren placemats met bedrukking

Papieren placemats bedrukken met een logo, promotietekst of boodschap is een slimme zet. De placemat beschermt de tafel tegen vlekken, zorgt voor een vergroting van uw naamsbekendheid en versterkt uw relaties. Ideaal als promotiemiddel en onmisbaar in de horeca branche!

Uw eigen ontwerp laten bedrukken op de papieren placemats? De papieren placemats zijn naar keuze te voorzien van een enkelzijdige 1 of 2 kleuren bedrukking of full-colour. De bedrukte placemats kunnen geleverd worden in grote aantallen maar ook een kleine oplage is voor ons geen probleem.

De bedrukte placemats van papier zijn uiterst geschikt om te gebruiken in lunchrooms, restaurants en cafés maar zijn daarnaast ook zeer toepasbaar voor andere soorten bedrijven die bijvoorbeeld als bedrijfsuitje een lunch of diner geregeld hebben of een gezellige bedrijfsborrel. De placemat met logo en tekst zullen leuke reacties opleveren en uw bedrijf zal lang onder de aandacht blijven. Klanten, personeel en andere relaties waarderen het dat u aandacht en tijd heeft besteed! HSG Relatiegeschenken heeft inmiddels al jarenlang ervaring in het zo goed en snel mogelijk verzorgen van relatiegeschenken en is daarom uw rotsvaste partner op het gebied van promotionele artikelen en bedrukte give-aways. Wij bieden u een zeer breed aanbod in bedrukte placemats en andere horeca gerelateerde relatiegeschenken. Een greep uit ons assortiment vindt u op www.hsg-relatiegeschenken.com.

U kunt gratis en geheel vrijblijvend op onze website een offerte aanvragen voor de papieren onderleggers en wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Heeft u vragen over onze horeca drukwerk of weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Onze medewerkers staan voor u klaar. Wij denken graag met u mee! Samen vinden we de beste oplossing om uw bedrijf, vereniging of merk onder de aandacht te brengen. Niet alleen voor bedrijven is de papieren placemat met full-color bedrukking ideaal, ook voor bijvoorbeeld bruiloften of andere feestjes is een placemat met persoonlijke opdruk erg leuk!

Geef uw reclame boodschap door aan het horeca-publiek met de gepersonaliseerde papieren placemats! HSG Relatiegeschenken bedrukt de placemats naar eigen wens tegen zeer scherpe prijzen. Een papieren onderlegger is een perfecte reclamedrager.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren placemats? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: