Papieren potloden

Papieren potloden met bedrukking

Mensen krijgen steeds meer aandacht voor de natuur en het milieu. Het milieu wordt steeds vuiler en het is belangrijk dat we onze planeet schoon houden. Eco-producten zijn daarom erg in de trek. De papieren potlood is een product dat hieraan meehelpt. De papieren potlood is gemaakt van gerecycled papier het bevat 80% calcium carbonaat + 10% natuurlijke hars.

U kunt de papieren potlood laten personaliseren. U kunt de potlood laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De papieren potlood wordt uiteraard bedrukt met 100% milieuvriendelijke inkt. de potlood met opdruk is een perfect relatiegeschenk en promotiemiddel. Door de opdruk op het product zal de papieren potlood geassocieerd worden met uw bedrijf, hierdoor zien uw klanten uw bedrijf als milieuvriendelijk.

Is de papieren potlood niet het eco-product dat u zoekt? In het HSG assortiment vindt u diverse producten die gerelateerd zijn aan de papieren potlood. U vindt zoal de energiebesparende muis en de eco giftset. Meer informatie over de eco-producten vindt u bij ‘Van A tot Z’.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren potloden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: