Papieren randen

Papieren randen met bedrukking

Verantwoord ondernemen doet u met de gepersonaliseerde papieren randen, uitermate geschikt als promotiemiddel voor horeca bedrijven of geschikt als persoonlijke aankleding op feesten zoals bruiloften, jubileums of verjaardagen. Goedkoop te bestellen bij HSG Relatiegeschenken en compleet naar eigen wens te bedrukken.

De papieren randen worden gemaakt van 70 grams hvo en zijn geheel naar uw wens te bedrukken. Vanwege het grote drukoppervlakte is er veel mogelijk: wij kunnen de papieren randen maken naar uw eigen ontwerp! Wilt u uw bedrijfslogo, naam van vereniging of een leuke reclame boodschap laten bedrukken op de papieren onderleggers? Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden en wij zullen de papieren randen bedrukken naar de huisstijl van uw bedrijf en vervolgens snel bij u thuis leveren. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken en heeft dan ook de beste kennis om u te helpen bij het vinden van het juiste relatiegeschenk.

Heeft u een horeca bedrijf, bent u eigenaar van een kroeg, of geeft u binnenkort een groot feest? De bedrukte papieren randen zijn ideaal als promotiemiddel voor uw bedrijf en zorgen voor dat kleine beetje extra op uw feest of activiteit! De papieren onderleggers met opdruk worden gestanst op de formaten 14 centimeter en 19 centimeter. Verkrijgbaar in grote oplage voor horeca bedrijven maar ook in kleine aantallen voor de kleinschalige ondernemingen. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor de rest! De papieren randen zijn zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd en leveren daarbij een bijdrage aan een verantwoord bosbeheer.

Ons assortiment aan horeca drukwerk is groot! Neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Door jarenlange ervaring op het gebied van promotieartikelen, give-aways en relatiegeschenken zijn wij in staat om u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen te garanderen.

De papieren randen met bedrukking komen onder veel ogen in uw kroeg, restaurant, café of hotel. Vandaar dat de papieren onderleggers met logo uitstekend inzetbaar zijn als reclame-artikel. Laat de papieren randen bedrukken met logo en bedrijfstekst voor optimale promotie! Uw naamsbekendheid zal aanzienlijk toenemen en uw bedrijf blijft onder de aandacht. Zo bereikt u met een smal budget een breed publiek. Daarnaast houden de bedrukte papieren randen glasvoeten en koffie- en theeschotels lekvrij en zorgen ervoor dat de tafel niet gaat plakken. Onmisbaar in elke horecazaak!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papieren randen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: