Papierknijpers in hartvorm

Papierknijpers in hartvorm met bedrukking

Papierknijpers, ook wel briefclips of papierklemmen genoemd, zijn eenvoudig en voordelig te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Door onze jarenlange ervaring in de in- en verkoop van promotieartikelen, give-aways en relatiegeschenken, zijn wij in staat u de beste prijzen te bieden. Laat de papierknijpers in hartvorm goedkoop bedrukken met logo en tekst! Deze economische en veelzijdige give-away is in te zetten voor verschillende doeleinden.

Papierknijpers blijven ongekend populaire relatiegeschenken. Dat komt mede door het brede publiek: papierknijpers worden door talloze mensen gebruikt, in allerlei verschillende branches en op vrijwel ieder kantoor. Wij hebben daarom een uitgebreid aanbod van papierklemmen waaruit u een keuze kunt maken! Zo bieden we u papierknijpers in allerlei vormen, formaten, kleuren en designs. De papierknijper in hartvorm kan net als de andere papierknijpers gemakkelijk voorzien worden van een opdruk met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en korte reclametekst, en is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. Zowel de kleine als de grote hartvormige papierknijper met bedrukking is een leuk relatiegeschenk om te ontvangen maar zeker ook om te geven! Nooit meer last van rondslingerende notitieblaadjes op kantoor!

Informeer naar de mogelijkheden of vraag gratis een op maat gemaakte offerte aan op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Onze medewerkers helpen u graag bij het samenstellen van een passend relatiegeschenk. De bedrukte papierclips in hartvorm zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf. Ook verkrijgbaar in kleiner formaat!

Voor verdere informatie en details betreffende de hartvormige papierklemmen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Weet u niet zeker of uw ideeën haalbaar zijn? Laat onze specialisten u helpen. Wij kunnen u snelle en flexibele oplossingen bieden!

Dankzij de haarscherpe bedrukking op de hartvormige papierknijpers zal uw bedrijfsnaam onder veel ogen komen. Op die manier blijft u onder de aandacht bij bestaande klanten en zal u ongetwijfeld merken dat uw naamsbekendheid toeneemt! Dit maakt de hartvormige papierknijper met logo een uitstekend relatiegeschenk. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papierknijpers in hartvorm? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: