Papierknijpers

Papierknijpers met bedrukking

Papierknijpers worden vaak gebruikt in het alledaagse leven en zijn onmisbaar als bureau accessoire. HSG Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan te bedrukken papierknijpers. Geheel naar uw wens kunnen wij de papierclips voorzien van uw logo en tekst. Dit maakt de bedrukte papierknijper goed in te zetten als reclame artikel.

Papierknijpers zijn verkrijgbaar in talloze vormen, maten, designs en kleurencombinaties. De papierknijper in hartvorm voorzien van logo en tekst? Een papierknijper in de vorm van een XL wasknijper bedrukken tegen een lage prijs? Onze mogelijkheden zijn enorm! Daarnaast hebben we ook vele multifunctionele papierknijpers zoals een papierknijper met kleefpunt of een bedrukte papierknijper met magneet die tevens te gebruiken is als flessen- en blikjesopener. Bezoek onze website www.hsg-relatiegeschenken.com waar u een greep uit ons uitgebreid assortiment kunt vinden. Ook voor papierclips en briefclips bent u bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres.

Door het inzetten van gepersonaliseerde relatiegeschenken of give-aways voor uw onderneming, professionaliseert u uw bedrijf. U geeft een visitekaartje af met een ongekende weerga! Laat de papierknijper met logo bedrukken en kies voor de kleur die het beste past bij uw onderneming. Zo kunt u de papierknijpers inrichten naar de huisstijl van uw bedrijf wat voor herkenning zal zorgen. Een papierknijper bedrukken met logo en tekst is zo geregeld!

Weet u niet zeker of uw ideeën en wensen haalbaar zijn, dan raden wij u aan om geheel vrijblijvend contact op te nemen met een van onze medewerkers. Onze creatieve specialisten geven het beste promotieadvies dat u zich kunt wensen! Op onze website kunt u kosteloos een op maat gemaakte offerte aanvragen en een drukvoorstel. Na goedkeuring gaan wij meteen aan de slag en zorgen we voor een snelle levering van de papierknijpers met bedrukking zodat u uw relaties zo snel mogelijk kunt verrassen met de bedrukte relatiegeschenken! Zo kunnen ze gemakkelijk papieren bij elkaar houden en zijn rondslingerende notitieblaadjes verleden tijd.

De papierknijper met bedrukking is een leuk promotieartikel tijdens beurzen en evenementen en is perfect inzetbaar als strooiartikel. De bedrukte papierknijpers zijn economische en veelzijdige give-aways, geschikt voor vrijwel alle branches.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor papierknijpers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: