Parapluhouders

Parapluhouders met bedrukking

Een paraplu is, zoals de naam het zelf al zegt, een houder voor uw paraplu. Omdat een paraplu geen grote vlakke kant heeft kan hij niet uit zichzelf blijven staan. Het is daarom ook vaak lastig om op bepaalde plekken een paraplu op te bergen. Vandaar dat deze parapluhouder vaak van pas komt. Een parapluhouder is een leuk idee als relatiegeschenk. Er is namelijk oppervlakte vrij om uw logo en/of tekst te laten drukken.

De paraplu wordt door de bedrukte houder ook nog eens veilig opgeborgen. De paraplu wordt namelijk met de scherpe punt in het hoesje gestoken waardoor niemand zich meer kan verwonden aan deze scherpe punt.

De parapluhouder met opdruk kunt u bevestigen aan allerlei voorwerpen. Door de lus die aan de bedrukte parapluhouder is bevestigd kunt u de parapluhouder met opdruk overal aan ophangen. Zo kunt u denken aan de hoofdsteun van een auto, aan een deurknop, aan een kapstok, en ga zo maar verder. Door al deze bevestigingsmogelijkheden zullen we de parapluhouder voortaan vaak terugzien. Vandaar dat de parapluhouder een ideaal ding is als relatiegeschenk. De parapluhouder zal veel reclame voor je maken omdat uw eigen logo erop gedrukt is.

De afmeting van de bedrukte parapluhouder is 59�18 cm. Zo past elke paraplu in de houder, ongeacht de grootte of de vorm van de paraplu.

De oorspronkelijke kleur van de parapluhouder als relatiegeschenk is zwart. Indien u een andere kleur wenst, kunt u contact opnemen met de medewerkers van HSG Relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parapluhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: