Paraplu's

Paraplu's met bedrukking

Een paraplu is een voorwerp die wordt gebruikt om een persoon tegen de regen te beschermen. Soms wordt de paraplu ook gebruikt als bescherming tegen de zon. Speciaal daarvoor is er ook een variant op de paraplu. Dit is de parasol. Zoekt u een parasol die u kunt laten bedrukken? Ga dan naar het kopje ‘parasol’.

Een paraplu is gemaakt van een aantal baleinen waarover een waterafstotende stof is gespannen. De baleinen zijn gemaakt van aluminium, fiberglas, metaal, aluminiumfiberglas. Ook zijn er dubbele metalen baleinen. In het midden, waar alle baleinen bij elkaar komen, zit een stok met een handvat om het geheel op te steken.

Zit u te denken aan een leuk relatiegeschenk, dan is de paraplu uiterst geschikt als relatiegeschenk. De paraplu is namelijk geschikt voor alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud. Vooral in Nederland is de paraplu vaak bruikbaar. Het regent in Nederland namelijk best veel, waardoor het af en toe een lastige taak is om helemaal droog op je bestemming aan te komen als je geen overdekt vervoersmiddel hebt. Vandaar dat dit relatiegeschenk vaak van pas komt. De paraplu is te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. De paraplu met opdruk heeft dan een nieuwe functie gekregen: het promoten van uw bedrijf!

Paraplu’s zijn inklapbaar waardoor een paraplu niet meer moeilijk mee te nemen is. Het waterafstotende stof heeft best een groot oppervlakte waardoor het een lastig vervoerbaar product zou zijn. Wanneer de paraplu met opdruk helemaal is ingeklapt is de bedrukte paraplu niet meer moeilijk te vervoeren. Sommige paraplu’s zijn ook opvouwbaar.

Er zijn heel veel verschillende soorten paraplu’s. Paraplu’s kunnen van veel verschillende soorten materialen gemaakt worden waardoor er veel variëteit is. Bovendien zijn er verschillende soorten paraplu’s met verschillende vormen. HSG Relatiegeschenken beschikt over al deze paraplu’s.

We hebben paraplu’s die manueel te openen zijn en paraplu’s die automatisch te openen zijn. Ook beschikken we over mini paraplu’s die nog makkelijker mee te nemen zijn. Uiteraard zijn deze mini paraplu’s ook te bedrukken. Heel handig, zo’n bedrukte mini paraplu als relatiegeschenk. Opvouwbare paraplu’s met opdruk zijn ook makkelijk mee te nemen.

We hebben nog meer attributen wat een paraplu makkelijker mee te nemen maakt. Zo zitten bijna alle paraplu’s in een beschermhoes die geschikt is voor een opdruk van uw eigen logo. Deze bedrukte beschermhoes voor de paraplu beschermt de paraplu met opdruk maar houdt de bedrukte paraplu ook goed bij elkaar. Voor nog betere bescherming hebben we een bedrukte kokervormige verpakking. Een PVC opbergkoker met karabijnhaak. Deze opbergkoker is ook te bedrukken met uw eigen logo. Deze koker met opdruk voor de bedrukte paraplu is natuurlijk steviger dan een opberghoesje of beschermhoesje. De paraplu is ook stevig op te bergen in een etui. Deze etui is helemaal afgestemd op een paraplu. Wilt u uw paraplu niet dragen? Dan wilt u vast een paraplu om om te hangen. Dan hebben we voor u de draaghoes, deze draaghoes is ook te bedrukken. De bedrukte draaghoes is een hoes voor de paraplu, met een schouderkoord. Deze schouderband is verstelbaar. Ook hebben we paraplu’s met een geïntegreerde draagriem.

Veel paraplu’s hebben het nadeel dat ze snel kapot gaan bij een harde wind. Vandaar dat we ook stormvaste paraplu’s hebben. Deze zijn natuurlijk ook te bedrukken en deze stormvaste paraplu’s zijn dus ook geschikt als relatiegeschenk. We hebben ook paraplu’s die windproof zijn of paraplu’s die winddoorlatend zijn. Deze windproof paraplu’s zijn extra dun en ultralicht.

De meeste paraplu’s hebben de bekende hoekige vorm. Hoeveel hoeken de paraplu heeft is afhankelijk van het aantal panelen. De meest bruikbare hoeveelheid panelen is 7 of 8. HSG Relatiegeschenken heeft ook een paraplu van 16 panelen. Dit groot aantal panelen zorgt voor een originele, spetterende uitstraling. Maar wilt u echt goed voor de dag komen dan moet u kiezen voor een bedrukte paraplu met 4 panelen. Deze paraplu met 4 panelen begint een echte trend neer te zetten. Deze paraplu met opdruk heeft ook niet de gebruikelijke vorm. Het heeft echter de vorm van een vierkant wat de paraplu een moderne look geeft. Wilt u echt eens gek doen? Dan moet u kiezen voor de paraplu met 6 panelen. Dit zijn niet normale panelen, maar panelen met elk een eigen vorm. Dit zorgt voor een speels effect. Het ziet er een beetje uit als een triangel. We hebben ook paraplu’s met een 3 dimensionaal printje wat de paraplu een aparte uitstraling geeft.

De paraplu’s zijn allemaal verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ze zijn allen te bedrukken met uw eigen logo en of tekst. Vandaar dat de paraplu vaak weg wordt gegeven als relatiegeschenk, wat natuurlijk een heel goed idee is! De paraplu als relatiegeschenk is een fantastisch promotieartikel. De kleuren van de paraplu’s variëren van marine blauw tot hemelsblauw tot petrol tot bordeau tot kaki. We hebben ook paraplu’s met printjes en paraplu’s met meerdere kleuren. We hebben natuurlijk ook de regenboog paraplu, de paraplu met alle kleuren van de regenboog. Al deze combikleuren zorgen voor leuke variaties.

We hebben net al verteld van welke materialen de baleinen kunnen worden gemaakt. Niet alleen de baleinen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, ook de steel, het handvat en de cover, het waterafstotende stof wat over de baleinen is gespannen, zijn te maken met verschillende materialen. Er zijn paraplu’s met een metalen steel, met een aluminium steel of met een steel gemaakt van fiberglas. De handvat kan worden gemaakt van kunststof en rubber coated. Ook zijn er houten handvaten, rubberen handvaten en aluminium – EVA handvaten. De vorm van de handgreep verschilt ook per paraplu. Het handgreep kan recht zijn maar ook gebogen. De vorm van het handvat beslist hoe je een paraplu moet vasthouden. De cover van een paraplu is verkrijgbaar in de materialen: polyester pongee, polyester, (190T) nylon en delon. We hebben ook paraplu’s met een transparante POE cover. Deze transparante POE cover kan beschikken over een gekleurd randje. Bijvoorbeeld een blauw, rood, wit, zwart of geel randje. Er zijn ook paraplu’s met geaccentueerde polyester segmenten.

Ook voor kleinere kinderen hebben we bedrukte paraplu’s. De maat van de paraplu met opdrukis dan een stuk kleiner. De bedrukte paraplu is vooral gemaakt van kunststof. De paraplu als relatiegeschenk is ook lichter van gewicht. Zo hebben we een paraplu die men zelf ook nog kan inkleuren. Zo heeft je kind een paraplu met zijn of haar eigen tekening erop. Deze paraplu wordt geleverd inclusief 4 wasco stiften.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paraplu's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: