Parasols

Parasols met bedrukking

Een parasol is een scherm dat je tegen de zon beschermt. Plaatsen waar de parasol voornamelijk wordt gebruikt zijn het strand, de tuin en het terras.

De parasol (of zonnescherm) bestaat uit een stok met baleinen, die bespannen zijn met een doek. De constructie van de parasol is quasi gelijk met deze van de paraplu, maar vaak is de parasol veel groter (van 2 tot 4 meter diameter).

Opdat de parasol niet zou omvallen, wordt de stok van de parasol in een zware houder geplaatst, die vaak met water of zand gevuld is. De schaduw die de parasol geeft kan dan gebruikt worden om in te zitten of te liggen.

Het uitklappen van een parasol is ingewikkelder dan deze van een paraplu, aangezien er meer kracht nodig is. Hulpmechanismen voor het uitklappen van de parasol kunnen systemen zijn met een zwengen of met katrollen.

De parasol wordt al zeer lang gebruikt, zelfs in de oudheid! De Egyptenaren gebruikten de parasol om hun farao's tegen de zon te beschermen!

Een parasol is uiterst geschikt als relatiegeschenk, aangezien in de zomer iedereen wel blij is met een parasol! Vooral bedrijven die leveren aan de horeca kunnen de parasol gebruiken als relatiegeschenk. De parasol kan dan worden bedrukt met één of meerdere malen het logo van het bedrijf. Zo valt het logo goed op voor mensen die onder de parasol op terras zitten.

Bovenaan kunt u verder klikken naar de zoekpagina voor parasols en zo uw parasol naar keuze aanklikken. Zo kunt u gemakkelijk een offerte voor deze parasol aanvragen. Voor meer informatie over de parasol kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers (zie contactinformatie bovenaan).

Vindt u niet de parasol die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de parasol aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parasols? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: