Parkeerschijven

Parkeerschijven met bedrukking

Al lange tijd wordt een parkeerschijf gebruikt om aan te duiden op welk tijdstip de auto op de parkeerplaats is gezet. De parkeerschijf is nodig wanneer u uw auto heeft geparkeerd in een parkeerschijfzone, oftewel de blauwe zone. Dit is een zone waarin de parkeertijd begrensd is. Vanaf het moment dat de auto is geparkeerd, heeft u maar een beperkte tijd om de auto op de parkeerplaats te laten staan. Wanneer u uw auto langer dan deze tijd (aangeduid op de parkeerschijf) laat staan, kan een toezichthouder of controleur u een boete voorschrijven. Wanneer u zich netjes aan de maximum parkeertijd houdt, kunt u kosteloos parkeren met de parkeerschijf. Daarom moet u ervoor zorgen dat u er altijd een in de auto heeft liggen!

Een euronorm parkeerschijf voldoet aan alle Europese normen en kan daarom overal in de Europese unie gebruikt worden. Een leuk idee als relatiegeschenk, aangezien iedereen regelmatig een parkeerschijf nodig heeft. De parkeerschijf kan worden bedrukt met het logo en/of andere gegevens van uw bedrijf of vereniging. De parkeerschijf kan met één of meerdere kleuren worden bedrukt. Een bedrukte parkeerschijf valt op en zo maakt u goede reclame voor uw bedrijf! Bruikbare relatiegeschenken worden langer bewaard waardoor uw relaties nog lang worden herinnerd aan uw bedrijf.

Parkeerschijven kunnen gemaakt zijn van karton, plastic of leer. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gepersonaliseerde parkeerschijven! Heeft u interesse in onze te bedrukken parkeerschijven? U kunt altijd vrijblijvend een prijsofferte aanvragen voor parkeerschijven met eigen logo. Klik dan hieronder verder op de link. U zult uw offerte zo snel mogelijk ontvangen. Wij maken gratis een digitaal voorstel voor u, zodat u een beeld heeft van hoe uw logo wordt bedrukt op de parkeerschijf. Na goedkeuring gaan wij meteen aan de slag om de bedrukte parkeerschijven zo snel mogelijk bij u thuis te leveren.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u tevens terecht voor een greep uit ons assortiment. Naast de traditionele parkeerschijven hebben wij ook multifunctionele parkeerschijven waarbij aan de onderkant een ijskrabber zit verwerkt en aan de zijkant een zeem. Zo heeft u een 3-in-1-parkeerschijf waarmee u alle nodige hulpmiddelen bij de hand heeft. Misschien is de parkeerschijf met winkelwagenmuntjes meer iets voor u? De multifunctionele parkeerschijven met bedrukking zijn onmisbaar in iedere auto!

Kijk ook op https://www.parkeerschijfwereld.nl/Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parkeerschijven? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: