Parkeerschijven met ijskrabbers

Parkeerschijven met ijskrabbers en bedrukking

Omdat iedere auto een parkeerschijf nodig heeft, zijn parkeerschijven erg populair als relatiegeschenken! De parkeerschijf ijskrabber is een parkeerschijf waar aan de onderkant een ijskrabber en aan de rechterzijde een zeem zit. De parkeerschijf ijskrabber is dus een drie in één relatiegeschenk. De parkeerschijf ijskrabber is ontzettend handig het hele jaar door.

U kunt de parkeerschijf met ijskrabber en zeem laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De multifunctionele ijskrabber is een geschikt relatiegeschenk en door middel van bedrukking is het ook een perfect promotiemiddel! Vanwege het groot bedrukkingsoppervlak op de achterzijde van de ijskrabber heeft u veel ruimte voor een persoonlijke bedrukking. Uw opdruk komt aan de achterzijde van de parkeerschijf te staan, omdat de voorkant niet bedrukt mag worden volgens de wet.

Doordat de parkeerschijf altijd van pas komt, zal het zeker worden gewaardeerd als relatiegeschenk. Functionele relatiegeschenken doen het altijd goed in iedere branche! Wanneer het geschenk bruikbaar is, zal het niet meteen in de prullenbak belanden en wordt er nog lange tijd reclame gemaakt voor uw bedrijf! Parkeerschijven zijn originele en effectieve relatiegeschenken voor onder andere autozaken en garages. Een leuke give-away op beurzen en evenementen.

Ons uitgebreid assortiment aan parkeerschijven en ijskrabbers is te vinden op onze website. Naast de 2-in-1 parkeerschijf met ijskrabber hebben we ook andere multifunctionele parkeerschijven met bijvoorbeeld in de achterzijde uitneembare winkelwagenmuntjes of ijskrabbers in de vorm van een driehoek. Voor een hoge attentiewaarde laat u de parkeerschijven en ijskrabbers voorzien van uw bedrijfsgegevens of een persoonlijke tekst. Maak uw wensen kenbaar en wij maken een ontwerp voor u!

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de parkeerschijf ijskrabber, bedrukt of onbedrukt, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. U kunt de ijskrabbers en parkeerschijven online bestellen en laten bedrukken met uw logo en tekst. Wilt u eerst weten hoe uw persoonlijke bedrukking eruit komt te zien alvorens u overgaat tot een bestelling? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aan! Vervolgens ontvangt u van ons een sample op zicht van de multifunctionele parkeerschijf met logo.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parkeerschijven met ijskrabbers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: