Parker balpennen

Parker balpennen met gravering

Parker balpen is een unieke en exclusieve balpen. De bedrukte Parker balpen geeft een chique sfeer in heel uw kamer en op uw bureau. De pen is verpakt in een mooi doosje, zo kan de pen nooit beschadigd worden. De Parker balpen met opdruk is ontzettend leuk om te geven en te krijgen.


De Parker balpen relatiegeschenken is verkrijgbaar in diverse kleuren. U kunt bij ons de Parker balpen laten bedrukken zoals u wilt. U kunt de Parker balpen laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Door middel van bedrukking wordt de Parker balpen meer naar uw bedrijf gericht. Op deze manier wordt het een perfect product om uw bedrijf het beste te promoten. De Parker balpen met opdruk is handig in het gebruik en heeft een chique uiterlijk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parker balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: