Parker IM balpennen

Parker IM balpennen met bedrukking

Het design van IM Parker balpennen is een combinatie van klassieke stijl gecombineerd met een modern uiterlijk. De Parker IM balpen is van zeer goede kwaliteit en straalt dat ook zeker uit. De IM balpen zal gewaardeerd worden door uw relaties.

Een bedrukte Parker IM balpen vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. Pennen liggen vaak in het zicht en kunnen gebruikt worden door verschillende mensen. Op deze manier komen uw bedrijfskenmerken onder de aandacht bij de mensen.

Voor algemene vragen of vragen over de bedrukte of onbedrukte Parker IM balpen relatiegeschenk, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het juiste relatiegeschenk. Op onze website staat een uitgebreid assortiment aan pennen, relatiegeschenken, promotionele gifts en gadgets, dus neem gerust een kijkje.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parker im balpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: