Parker IM rollerbalpennen

Parker IM rollerbalpennen met bedrukking

Parker producten zijn wereldberoemd. De Parker IM rollerbalpen is een chique pen en staat voor kwaliteit. Daarom zal de Parker IM rollerbalpen zeker gewaardeerd worden door uw relaties, zakenpartners en personeel.

De Parker IM rollerbalpen is te bedrukken met uw bedrijfskenmerken. Een bedrukte Parker IM rollerbalpen zal uw naamsbekendheid vergroten. De Parker IM rollerbalpen is een zwartschrijvende pen en ligt fijn in de hand.

Neem gerust een kijkje op onze website als u geïnteresseerd bent in andere pennen. Er is een uitgebreid assortiment te vinden, er zit altijd wel een geschikte pen voor u bij. Neem gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken, zij helpen u graag verder indien u vragen heeft of meer informatie wilt.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parker im rollerbalpennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: