Parkers

Parkers met gravering

Parker is een bekend merk van pennen, vulpennen, vulpotloden en rollerballs. Parker is een van de marktleiders voor schrijfgerei, omwille van zijn goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

De bekendste parker-pen is ongetwijfeld de Parker Jotter. Dit is een pen van zeer goede kwaliteit, die tegen een relatief lage prijs verkrijgbaar is. U kunt hier ook het vulpotlood van aankopen.

Ook vrij bekend is de Parker Vector, die verkrijgbaar is als pen, vulpen, vulpotlood en rollerbal. Twee andere bekende Parker-modellen zijn de Parker Sonnet en de Parker Duofold.

Een Parker cadeau doen als relatiegeschenk is altijd een goed idee, zeker omdat een Parker zo'n kwaliteit heeft en dit dan weerspiegeld wordt naar uw bedrijf. HSG relatiegeschenken kan u een breed assortiment aan Parker-pennen, vulpennen, rollerballs en vulpotloden aanbieden.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor parkers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: