Party bottles

Party bottles met bedrukking

Productbeschrijving

De party bottles zijn flessen van plastic waarin snoepgoed zit. Op de plastic party bottles zit een etiket dat bedrukt kan worden. U kunt zelf uit een lijst kiezen wat voor snoep u in de fles wilt hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor pepernoten of napoleons, de keuze is geheel aan u en dat is een echt feestje! De party bottles hebbeneen inhoud van 1000 ml, is 90 mm breed en 290 mm hoog. De diameter van de party bottle is 90 mm. De afmeting van het etiket is 90 mm breed en 80 mm hoog.

Bedrukte Party bottles

Bij HSG Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om bedrukte party bottles te laten voorzien van een opdruk. De opdruk komt dan op het etiket van de plastic fles. Zo kunt u de party bottles laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens zoals uw logo of bedrijfsnaam. U kunt er ook voor kiezen om de party bottles te laten bedrukken met een persoonlijk bericht of een afbeelding. De party bottles met opdruk inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf is een ludieke manier om uw bedrijf te promoten. Door de fles met bedrukking uit te delen op evenementen of door deze cadeau te doen aan uw zakenrelaties zal uw bedrijfsnaam bij veel mensen terecht komen. Zo maakt u op een leuke manier reclame voor uw bedrijf!

Party bottles met logo bestellen

De party bottles met logo bestelt u makkelijk en snel bij HSG Relatiegeschenken. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze werknemers. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk! U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via de website, onze medewerkers zullen dan contact met u opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor party bottles? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: