Paspoortetuis kunstleder

Paspoortetuis kunstleder met bedrukking

Een paspoortetui is een etuitje waarin u uw paspoort en creditcard en dergelijke pasjes in kunt steken. Een bedrukt paspoortetui kunstleder zorgt ervoor dat uw paspoort en andere pasjes niet beschadigd raken. Een paspoortetui met opdruk is gemaakt van kunstleder.


Een bedrukt paspoort etui is een ideaal relatiegeschenk. U zult nooit meer uw paspoort vergeten doordat deze altijd goed zit opgeborgen in de kunstleder paspoort etui. Een paspoort etui kan bedrukt worden met uw eigen tekst of logo, waardoor het een ideaal promotiemiddel wordt. Stijlvol etui met het juiste formaat voor het opbergen van paspoorten.


Indien u vragen heeft over het paspoortetui kunstleder bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paspoortetuis kunstleder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: