Paspoorthoesjes

Paspoorthoesjes met bedrukking

Wilt u op reis en uw paspoort optimaal beschermen? Dan is het paspoorthoesje precies wat u zoekt. U kunt uw paspoort gemakkelijk in het paspoorthoesje opbergen. U zal uw paspoort niet snel kwijt raken.


Om het paspoorthoesje nog unieker te maken kunt u het paspoorthoesje laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst.  U bedrijfslogo en/of tekst wordt bedrukt op de voorkant van het paspoorthoesje. Doordat u het paspoorthoesje kunt laten bedrukken krijgt het paspoorthoesje een persoonlijke tint en is het een goed promotiemiddel. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Het paspoorthoesje is ideaal voor op reis. Door de perfecte maten is het ontzettend handig in het gebruik. De maten van het bedrukte paspoorthoesje zijn 9,7 x 0,9 x 13,2 cm.


Indien u vragen heeft over dit product of een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paspoorthoesjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: