Passagiersschepen

Passagiersschepen met bedrukking

Het passagiersschip is een schip dat perfect is als decoratie. Het bedrukte passagiersschip staat prachtig in elke kamer. Het passagiersschip heeft een prachtige uitstraling en ziet er chique uit.

U kunt het passagiersschip nog leuker maken door middel van bedrukking. Laat het passagierschip bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het passagiersschip een geschikt promotiemiddel voor uw bedrijf. Het passagiersschip zal voor een grotere naamsbekendheid zorgen. Het passagiersschip zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Vindt u niet het passagiersschip die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor het passagiersschip aanvragen (zie onderaan).

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor passagiersschepen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: