Passers

Passers met bedrukking

Met de passer kunt u gemakkelijk cirkels maken. Doormiddel van de passer heeft u nooit meer last van cirkels die niet mooi rond zijn. Perfect om mee te rekenen. De passer is handig bij wiskunde. Het is een must have in elk etui. De passer met opdruk is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren.

U kunt de passer laten bedrukken met uw bedrijfslog en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Doordat uw logo bedrukt staat op de passer, en de passer vaak wordt gebruikt komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten. De passer is een uitermate geschikt product om uw bedrijf te promoten. De bedrukte passer zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander product dat uw bedrijf het beste kan promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is aan producten die uw bedrijf kunnen promoten, kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijft past.

Indien u vragen heeft over de passer bedrukt of onbedrukt neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor passers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: