Paul Bocuse relatiegeschenken

Paul Bocuse relatiegeschenken met bedrukking

Paul Bocuse is een getalenteerde Franse chef-kok die het driesterrenrestaurant "L'Auberge Du Pont de Collonges" uitbaat. Paul Bocuse heeft tal van kookboeken geschreven en is de vertegenwoordiger van de Nouvelle Cuisine. Paul Bocuse wordt over het algemeen beschouwd als één van de grootste gastronomen van de twintigste eeuw.

HSG Relatiegeschenken beschikt over een assortiment aan kookgerei dat Paul Bocuse heeft uitgebracht. Voorbeelden van dergelijke "Paul Bocuse"-artikelen zijn: een messenset, een snijplank met messen, mokken en glazen, een kaarsenaansteker, een multi-purpose aansteker, een olie-en azijnfles, een notenkraker, een tapas-set, een wijnset, een barbecue-aansteker, een champagneset, een decanterkaraf, een elektrische pepermolen, enzovoort.

Al deze Paul Bocuse-artikelen kunt u bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina. Onderaan kunt u meteen een offerte aanvragen voor Paul Bocuse producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor paul bocuse relatiegeschenken ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: