Penhouders van Glas

Penhouders van Glas met bedrukking

Deze speciale penhouder is niet gemaakt van plastic, hout of metaal, maar van glas. In de opening van de laser in glas penhouder kan een pen geplaatst worden. Dit staat erg chique op een bureau. Er kan ook nog gekozen worden voor een bedrukte penhouder van glas waar een wereldbol op gemonteerd staat. Deze wereldbol is ook gemaakt van glas, waardoor het een geheel is dat mooi bij elkaar past. De bedrukte penhouders van glas als relatiegeschenk zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Uw logo/tekst kan in de sculptuur van glas gelaserd worden. Deze tekst, afbeelding of logo kan 2D of 3D zijn. Een leuk idee is om een (familie)foto te laten graveren in de pennenhouder. Op elke bureau moet er wel een penhouder zijn, dus is de bedrukte penhouder van glas uiterst geschikt als relatiegeschenk.

Vindt u niet de penhouder van glas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de penhouder van glas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor penhouders van glas ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: