Pennen

Pennen met bedrukking

Een pen (of balpen) is een voorwerp die met behulp van een kogel de inkt in de pen op papier overbrengt. Een pen heeft vier onderdelen: het inktreservoir, de vering, het omhulsel en het mondstuk met daarin de kogel.

De pen begint te werken wanneer de kogel in de pen tegen papier (of een ander oppervlak) wordt gedrukt. Wanneer de schrijver de pen beweegt, zal deze kogel gaan rollen en zal de pen de inkt overbrengen op het papier.

De pen is één van de meest gekozen relatiegeschenken, aangezien iedereen dagelijks een pen gebruikt, het is een onmisbaar voorwerp geworden! HSG relatiegeschenken kan u helpen bij het kiezen van uw pen: of u nu op zoek bent naar een eenvoudig, goedkoop model of een luxe-uitvoering van een kwaliteits-pen! Mail of bel voor een vrijblijvende offerte.

Wenst u echter slechts een beperkt aantal onbedrukte pennen te bestellen? Dan kan u terecht op onze online webshop http://www.worldofgifts.eu. Hier vindt u een grote keuze en zal u zeker uw favoriete pen vinden!

U kunt hier een offerte aanvragen voor één van deze goedkope pennen.

Specifiek opzoek naar pennen?Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: