Pennen met laser

Pennen met laser met bedrukking

De pen met laser is ontzettend handig, de bedrukte pen met laser is twee in één. De pen met laser heeft aan de achterkant een laser. Aan de voorkant heeft hij een pen. Hierdoor kunt u gemakkelijk dingen aanwijzen met de laser. De bedrukte pen met laser is ook handig voor op het kantoor. In ons assortiment vindt u verschillende soorten pennen met laser. Zo is er altijd een pen met laser die goed bij uw bedrijf past.


Om de pen met laser nog leuker te maken kunt u hem laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de bedrukte pen met laser nog unieker. Door de pen met laser te laten bedrukken wordt het product persoonlijker en alleen gericht naar uw bedrijf.  De bedrukte pen met laser is geschikt als relatiegeschenk en als promotiemiddel.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennen met laser? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: