Pennen met smiley hand

Pennen met smiley hand en bedrukking

Een pen met lachende hand erbovenop goedkoop bedrukken? Dat doet u het beste bij HSG Relatiegeschenken. De smiley pen met logo is een opvallend en fleurig relatiegeschenk, waar uw relaties zeker blij mee zullen zijn.

Een bedrukte pen met smiley is een doeltreffend promotiemiddel door zijn opvallende karakter. Wilt u uw bedrijf opfleuren en uw klanten blij maken? Dan is deze pen het perfecte relatiegeschenk voor u. Pennen worden vaak gebruikt en dus ook vaak gezien. Doordat de smiley-hand pen erg opvallend is, zal de pen onder veel ogen komen. De pen met smileyhand heeft ook een stylus, waardoor de pen met blauwschrijvende vulling tevens gebruikt kan worden voor uw tablet of ander elektronisch apparaat. De pen met logo zal elk moment van de dag gebruikt worden en uw bedrijfsnaam, vereniging of logo wordt alsmaar bekender. Onze bedrukte pennen zijn van goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. De smiley pen met logo zorgt voor een versterking van uw relaties en een vergroting van uw naamsbekendheid. De smileyhand op de pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De bedrukking is ook mogelijk in verschillende kleuren. Zo kunt u de beste combinatie maken, die precies bij uw bedrijf past. De bedrukking komt op het zilveren deel van de pen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze werknemers. Zij staan altijd voor u klaar en zullen u de beste adviezen geven. Heeft u de pennen snel nodig? Neem dan contact op met ons en wij zullen zien wat we voor u kunnen doen. Wij leveren snel. Er zijn natuurlijk nog ontzettend veel andere mogelijkheden. Neem voor deze mogelijkheden even een kijkje op; www.hsg-relatiegeschenken.nl. Wij hebben eindeloos veel relatiegeschenken en garanderen dat u uiteindelijk het relatiegeschenk zal vinden dat perfect bij uw bedrijf past.

HSG Relatiegeschenken is al jarenlang actief in de in- en verkoop van originele relatiegeschenken zoals de pen met lachende hand, en het goedkoop bedrukken ervan. Een bedrukte smiley pen is een ideaal promotiemiddel voor uw bedrijf. De gepersonaliseerde pen met logo zal nog lang meegaan waardoor uw bedrijf nog lang en goed wordt gepromoot. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennen met smiley hand? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: