Pennen van Biologisch Afbreekbaar Kunststof

Pennen van Biologisch Afbreekbaar Kunststof met bedrukking

Bent u op zoek naar een pen die milieuvriendelijk is ? Dan is de pen van biologisch afbreekbaar kunststof precies wat u zoekt. De bedrukte pen van biologisch afbreekbaar kunststof is ontzettend milieuvriendelijk. Het kan worden afgebroken. Hierdoor is het geen beschadiging voor de natuur. De perfecte pen voor een milieuvriendelijke wereld.

U kunt de pen van biologisch afbreekbaar kunststof laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. Op deze manier wordt het product meer persoonlijk gericht naar uw bedrijf. Doordat pennen vaak gebruikt worden komt elke keer op nieuw uw bedrijf in de aandacht bij uw klanten. De bedrukte pen van biologisch afbreekbaar kunststof is uitermate goed geschikt als business gift voor op beurzen. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen heeft over de pen van biologisch afbreekbaar kunststof bedrukt of onbedrukte neem dan a.u.b. contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennen van biologisch afbreekbaar kunststof? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: