Pennenbakjes

Pennenbakjes met bedrukking

Een trendy hulpje voor orde op ieder bureau en in ieder kantoor! Verras uw personeel, klanten en relaties met een dubbelwandig pennenbakje, bedrukt met logo en tekst voor optimale promotie. De gepersonaliseerde pennenbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs! Wij hebben voor iedere branche een geschikt pennenbakje met logo.

Wilt u uw werknemers, klanten of zakenrelaties verrassen met een origineel relatiegeschenk waar ze ook nog iets aan hebben? Door bedrukte pennenhouders te bestellen als relatiegeschenken kiest u voor een cadeau waar uw relaties dagelijks intensief gebruik van kunnen maken. Nuttige geschenken zijn de meest populaire geschenken aangezien ze nog lang gebruikt zullen worden. Hierdoor wordt uw bedrijf nog lang gepromoot en blijft u onder de aandacht bij uw klanten en relaties!  

Heeft u advies nodig bij uw bestelling? Laat u dan geheel vrijblijvend adviseren en helpen bij het samenstellen van een relatiegeschenk op maat! Pennenbakjes met bedrukking kunnen gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Behalve pennen en schrijfgerei kunt u ook andere spullen opbergen in het pennenbakje. Daarnaast is de pennenhouder een perfect reclameartikel vanwege het grote drukoppervlak! Wilt u de pennenbak full colour bedrukken? Maak uw wensen kenbaar en laat u verrassen door onze vele mogelijkheden. Bedrukt papier kan worden ingelegd in de dubbelwandige pennenbak zodat u de trendy pennenbak kunt inrichten zoals u dat wilt! Alle bedrukte pennenbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ga voor de kleur die het beste past bij de huisstijl van uw bedrijf!

Wij bedrukken dubbelwandige pennenbakjes tegen scherpe prijzen met iedere gewenste opdruk! Laat uw ideeën horen aan onze gespecialiseerde medewerkers en zij gaan aan de slag om een digitaal voorstel voor u te maken! Na goedkeuring van de drukproef worden de pennenbakjes met uiterste precisie voor u gedrukt zodat u zo snel mogelijk uw relaties kunt verrassen met de originele relatiegeschenken! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennenbakjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: