Pennenhouders

Pennenhouders met bedrukking

Een pennenhouder is meestal een bekervormig bureau-element waarin pennen, potloden en dergelijke in kunnen bewaard. De pennen staan meestal staand in de penhouder, zodat ze gemakkelijk te nemen en terug te plaatsen zijn in de penhouder met opdruk. Zo blijft het bureau mooi opgeruimd. Meestal is een penhouder bekervormig, maar een pennenhouder bestaat ook in andere vormen.

Een penhouder kan gefabriceerd zijn uit verschillende materialen, maar het meest gebruikte materiaal voor een penhouder is plastic. Andere veel voorkomende materialen zijn leder, eik en metaal. Een bedrukte pennenhouder kan ook in combinatie met een notitiehouder bestaan. Vaak is in het pennenbakje een radio en/of weerstation ingebouwd. Ook is er vaak verlichting of een fotolijst in de penhouder aanwezig.

Op elke bureau moet er wel een pennenhouder of pennenbakje met opdruk zijn, dus is de schrijfgerei houder uiterst geschikt als relatiegeschenk. Een pennenbakje kun je bestellen bij HSG relatiegeschenken en je kan er ook iets op laten graveren of bedrukken bij HSG relatiegeschenken.

Vindt u niet de penhouder die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de penhouder aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennenhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 393 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: