Pennensets

Pennensets met bedrukking

Een pennenset is een set waarin zich schrijfwaren bevinden. Een pennenset kan bestaan uit twee of meerdere pennen, vulpennen, vulpotloden, potloden of vulpennen.

De schrijfwaren in de pennenset kunnen bijvoorbeeld verpakt zijn in een stijlvol lederen doosje of in een goedkoper transparant plastic model.

De prijs van een pennenset hangt samen met de kwaliteit van de pennenset. Wenst u een pennenset te kopen die moet dienen als give-away of als eindejaarsgeschenk?

HSG Relatiegeschenken biedt u een zeer groot assortiment van de pennenset aan, dat u kunt bekijken door bovenaan te navigeren naar de zoekpagina voor de pennenset. Wanneer u nog vragen heeft over een bepaalde pennenset, kunt u altijd een van onze medewerkers contacteren. 

Vindt u niet de pennenset die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de pennenset aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pennensets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: