Pentabletten

Pentabletten met bedrukking

Een pentablet is een product dat gemaakte tekeningen, aantekeningen, diagrammen, schetjes en persoonlijke berichten kan vastleggen, als u niet in de buurt van een computer bent. Upload en save uw berichten en dergelijke naar uw computer in een jpg bestand. U kunt ze vervolgend met andere mensen delen via bijvoorbeeld de mail.

U kunt de pentablet bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product naar uw bedrijf gericht. Het is een uitermate geschikt promotiemiddel en relatiegeschenk. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De capaciteit van de bedrukte pentablet is erg hoog. Hij kan per keer 100 A4 pagina’s opslaan. De pentablet is een erg nuttig,draagbaar,eenvoudig en daarnaast ook nog erg chique. De pentablet met opdruk is erg klein en hierdoor erg gemakkelijk mee te nemen bijvoorbeeld op reis. De maten van de pentablet zijn 15 x 6 x 2 cm.

Indien u vragen heeft over de pentablet bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pentabletten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: