Pepermuntrolletjes

Pepermuntrolletjes met bedrukking

Pepermunt behoort tot het snoepgoed, het is een lekkernij. Pepermunt zorgt voor een frisse smaak, vandaar dat vrijwel elke tandpasta en elk mondwater naar pepermunt smaakt, net als veel soorten kauwgom. Omdat men een frisse adem krijgt van pepermunt, vinden veel mensen het lekker om af en toe een pepermuntje te pakken. Pepermuntrolletjes zijn dus zeer geschikt als relatiegeschenken!

HSG Relatiegeschenken kan de wikkel van de pepermuntrol bedrukken met de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zorgt het bedrukt pepermuntrolletje ervoor dat uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komt waardoor uw naamsbekendheid alsmaar groter wordt. Het pepermunt rolletje met bedrukte wikkel is perfect inzetbaar als give-away op beurzen en evenementen. Op deze manier bereikt u een groot publiek met een klein budget!

Bedrukt pepermuntrolletje met 9 tablets bestellen? Gepersonaliseerde pepermunt rol met 12 tabletjes bestellen? Pepermunt rolletjes met 14 tabletjes laten bedrukken? U bent bij HSG Relatiegeschenken aan het juiste adres. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u ons compleet assortiment aan te bedrukken snoepgoed. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen heeft over de pepermunt rol met logo. Neem ook eens een kijkje bij onze pepermuntpakjes of onze fruitrolletjes.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pepermuntrolletjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: