€ 4,06

A36-MO7623-23

Bekijk en bereken
Perforators

Perforators met bedrukking

Snel en eenvoudig gaatjes maken met uw eigen perforator

De perforator is een hulpmiddel waarmee men snel en gemakkelijk gaatjes kan maken in materialen zoals papier en karton. Er zijn verschillende soorten perforators op de markt. Zo varieert niet alleen het materiaal van het apparaatje zelf van plastic tot metaal, maar kan ook het aantal gaatjes wisselen dat met een perforator gemaakt kan worden. Er zijn ook speciale perforators op de markt die bedoeld zijn om een document wat op te fleuren, zoals bijvoorbeeld de perforator die hartvormige gaatjes maakt. Om te zorgen dat de gaatjes die met een perforator gemaakt worden allemaal op de juiste plaats in het papier worden gemaakt, zijn de meeste perforators voorzien van een zogeheten aanslag. Met behulp van de aanslag kunt u de perforator afhankelijk van het gebruikte papierformaat gemakkelijk correct instellen. Helemaal wanneer u een hoop papierwerk hebt, is een goede perforator onmisbaar om alles netjes op orde te houden.

Ook voor het bedrukken van perforators

Een relatiegeschenk perforator is een artikel dat op veel bureau’s zal worden aangetroffen. Bijzonder wordt het wanneer is gekozen voor bedrukte perforators. Een gepersonaliseerde perforator zorgt namelijk voor een extra stukje uitstraling. Daarbij is een perforator met opdruk natuurlijk een erg mooi visitekaartje voor uw organisatie of bedrijf. Via hsg-relatiegeschenken.com kunt u perforator relatiegeschenken bestellen in alle soorten en maten. Door ook zelf te bepalen hoe de personalisering op uw eigen cadeau perforators eruit ziet, kunt u een uniek en bovendien persoonlijk geschenk weggeven. De mogelijkheden op dit gebied zijn bij ons enorm. Wat denkt u bijvoorbeeld van perforators met full-color opdruk? Of van een mooie perforator met uw eigen bedrijfsnaam?

Goedkope perforators van hoogwaardige kwaliteit

Alle perforators die u in ons assortiment worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en worden tegen een zo interessant mogelijke prijs aangeboden. Graag willen wij u dan ook uitnodigen om onze promotionele perforators te bekijken. Indien u interesse heeft, werken wij graag een offerte uit voor uw eigen onbedrukte of bedrukte perforator. Vanzelfsprekend kunt u ook voor al uw andere geschenk kantoorbenodigdheden 24/7 bij ons terecht. Wij vertellen u graag alles over onze bureau accessoires, welke u zowel thuis als op kantoor kunt gebruiken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor perforators? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: