Persoonlijke Kalenders

Persoonlijke Kalenders met bedrukking

Een persoonlijke kalender is erg handig en wordt daarom ook door bijna iedereen gebruikt.
Een kalender is erg handig om je afspraken op te schrijven zodat je ze niet vergeet, maar je kan ook verjaardagen op zetten van je familie en vrienden.

Er zijn veel verschillende soorten kalenders zoals een persoonlijke verjaardagkalender, persoonlijke liefdeskalender, persoonlijke jaarkalender, persoonlijke wandkalender en een persoonlijke bureaukalender. Je kan de persoonlijke kalenders laten bedrukken zodat het echt je persoonlijke kalender wordt.

Bij een persoonlijke verjaardagkalender heeft elke maand een eigen bladzijde, achter elke datum is een regel open zodat je daar de naam in kunt op schrijven van degene die jarig is op die dag. Als je de persoonlijke verjaardagkalender op een opvallende plaats hangt vergeet je niet meer zo snel de verjaardagen van mensen.

Een wandkalender heeft per twee maanden 1 fotoblad. Op 1 fotoblad staan dus twee maanden en dus ook twee foto’s. aan de rechterkant van de persoonlijke wandkalender staan een paar korte regels onder elkaar zodat je daar notities kunt maken. Onder de foto staan de datums van die maand en in welke week je die week zit.

De persoonlijke bureaukalender heeft net zoals de persoonlijke wandkalender 1 fotoblad per 2 maanden, en 1 foto per 2 maanden. De persoonlijke bureaukalender heeft een driehoekige vorm, aan de onder kant plat en de twee andere zijde lopen schuin naar elkaar toe. Dit is erg handig, want zo blijft de persoonlijke bureaukalender goed op het bureau staan. Aan de linkerkant van de bureaukalender staat een maand bijvoorbeeld maart, daaronder staan de weken en helemaal links staan de dagen. Aan de rechterkant van de persoonlijke bureaukalender staat dan de volgende maand dat is dus April.

Een persoonlijke kalender is een goed relatiegeschenk, je kunt ervoor zorgen dat mensen hun afspraken onthouden en verjaardagen niet vergeten.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor persoonlijke kalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: