Pet met LED lampjes

Pet met LED lampjes en bedrukking

Petten zijn steeds populairder wordende relatiegeschenken. Doordat petten voornamelijk buiten op straat worden gedragen, komen ze vaak onder ogen en zijn ze perfect inzetbaar als promotieartikelen. Petten zijn er in allerlei soorten en maten. Zo is de pet met LED lampjes erg handig voor onder andere loodgieters, installateurs, monteurs, elektriciens, wegen- en constructiebouwers, vissers of andere vaklieden die veelal in het donker moeten werken of op donkere plekken. Ook voor hulpdiensten, hardlopers en kampeerders is de lichtgevende pet een onmisbaar item. Bent u opzoek naar een geschikt relatiegeschenk voor uw hardwerkend personeel? De cap met LED verlichting is een succesvol relatiegeschenk!

De cap heeft drie LED-lichtjes in de rand van de klep en aan de binnenkant van de pet zit een batterijhouder met twee CR2032 lithium batterijen. De cap is gemaakt van katoen en is handig voor veel verschillende doeleinden. Bedrukking van deze lichtgevende 6 panel pet is zeer goed mogelijk. De pet bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, websitenaam of promotietekst? Maak uw wensen bekend en wij zorgen ervoor dat de cap met LED verlichting wordt bedrukt zoals u dat wilt. U kunt de te bedrukken pet met lampjes bestellen in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij uw onderneming.

HSG Relatiegeschenken biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding en zorgt ervoor dat de relatiegeschenken snel geleverd worden zodat uw klanten, personeel of andere relaties niet lang hoeven te wachten. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u een offerte aanvragen voor de bedrukte baseball cap met LED verlichting. Gratis en geheel vrijblijvend kunnen wij u een digitaal voorstel opsturen zodat u kunt kijken of de verlichtte pet met logo naar uw zin is. Met de katoenen LED verlichtte baseball pet is er altijd licht bij de hand zonder een zaklantaarn of iets dergelijks te hoeven gebruiken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pet met led lampjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: