PET rugzakken

PET rugzakken met bedrukking

De PET rugzak is gemaakt van 51% gerecycled materiaal en 49% polyester. Doordat deze PET rugzakken voor een groot deel gemaakt zijn van gerecycled plastic, zijn ze erg vriendelijk voor het milieu. De tas is 30 x 14 x 41 cm. Deze rugzak heeft een voorvak dat afsluitbaar is met een rits en aan beide zijkanten van de PET rugzak zit een reflectiestrip. Deze strip zorgt ervoor dat u in het donker beter wordt gezien als er licht op u schijnt. De PET rugzak is ideaal te gebruiken tijdens het fietsen of wandelen, maar ook bijvoorbeeld op reis. Deze rugzak kent dus vele toepassingen en dat maakt de PET rugzak heel nuttig.

Het is mogelijk om de PET reistas te bedrukken met bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf of uw bedrijfslogo. Dit maakt de PET reistas ook geschikt als promotioneel artikel of als relatiegeschenk. Wat betreft de bedrukking is er veel mogelijk.

Bent u op zoek naar een bedrukte PET rugzak? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pet rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: