PET schoudertassen

PET schoudertassen met bedrukking

 

Een PET schoudertas is een tas die over de schouder wordt gedragen. De tas heeft een verstelbare schouderband en een handige voorflap. De voorflap is voorzien van nog een extra opbergvakje met rits waarin u accessoires kunt opbergen. Ook heeft deze PET schoudertas een gewatteerd laptopvak. De PET schoudertas is gemaakt van het materiaal PET ribstop polyester, dat is een stof die verkregen is uit gerecyclede plastic flessen die zijn gesmolten en tot vezels gesponnen. De PET schoudertas is 34 x 28,5 x 9 cm en voor vele doeleinden bruikbaar. Zo is hij bijvoorbeeld handig om mee te nemen naar school en naar het werk.

Ook als relatiegeschenk is de PET schoudertas geschikt. We kunnen namelijk voor u de PET schoudertas bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en tekst. Uw relaties zullen de bedrukte PET schoudertas met plezier gebruiken. Bent u op zoek naar een leuk en functioneel promotieartikel? Dan is de PET schoudertas zeker iets voor u! Voor meer informatie over dit product kunt u via deze site contact opnemen met onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor pet schoudertassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: