Petten met 5 panelen

Petten met 5 panelen en bedrukking

HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim aanbod aan originele en nuttige relatiegeschenken zoals petten. Petten zijn onmisbaar tijdens warme zomerdagen omdat de petten ervoor zorgen dat uw hoofd niet verbrand raakt en dat direct zonlicht niet in de ogen schijnt. Vandaar dat petten ook vaak worden gedragen tijdens het sporten, met name tennis. Er zijn verschillende soorten caps. Zo hebben we 5 panel caps en 6 panel caps. Het gedeelte van de cap wat direct op het hoofd zit, is bij de 5 panel cap opgedeeld in 5 verschillende vlakken waardoor de naam '5 panel cap' is ontstaan.  

U kunt de cap met 5 panels bestellen bij HSG Relatiegeschenken tegen een scherpe prijs. Het aanbod aan caps kunt u vinden op www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij kunnen tevens de 5 panelen petten voorzien van een persoonlijke opdracht met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Op deze manier zal de bedrukte pet met 5 panelen reclame maken voor uw bedrijf zonder dat u daar zelf extra moeite voor te doen. Vandaar dat het een slimme zet is om uw relaties te voorzien van een cap met opdruk.

Gepersonaliseerde caps kunt u eenvoudig en voordelig bestellen op onze website. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over een van onze artikelen. De te bedrukken 5 panel caps zijn ideale relatiegeschenken die te bestellen zijn in verschillende kleuren. De bedrukte cap heeft achter klittenband zodat de pet kan worden aangepast aan het hoofd van de gebruiker.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor petten met 5 panelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: