Petten met 6 panelen

Petten met 6 panelen en bedrukking

 

Bent u opzoek naar caps voor u en uw medewerkers of relaties? HSG Relatiegeschenken biedt u een ruim aanbod aan petten en mutsen. Zo hebben we verschillende 6 panel caps die uiterst geschikt zijn voor uw personeel, klanten en relaties. Bij een 6 panel cap is het deel wat direct op je hoofd zit, opgedeeld in 6 verschillende vlakken. Vandaar de benaming ‘6 panel cap’. De 6 panel caps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden voorzien van een eigen bedrukking. De caps zijn achter voorzien van een klittenband zodat de pet gemakkelijk versteld kan worden.

HSG Relatiegeschenken kan alle caps bedrukken met de naam en het logo van uw bedrijf en eventueel een promotietekst. Op deze manier dienen de bedrukte 6 panel caps als promotieartikelen voor uw bedrijf! Tevens zorgen de caps met opdruk voor een representatief uiterlijk. U kunt met de 6 panel caps op een originele manier reclame maken. De te bedrukken 6 panel caps als relatiegeschenken zijn populair bij alle leeftijden. Dat maakt de caps ideale relatiegeschenken. U kunt zelf aangeven hoeveel panelen u wilt laten bedrukken of dat u enkele en opdruk op de klep wilt hebben.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u zich aangenaam laten verrassen door ons uitgebreid aanbod aan promotionele gifts, give-aways en originele geschenken. Er is een ruime keuze in te bedrukken caps zoals de 6-panelen pet met bedrukking. Heeft u interesse in een van onze producten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Heeft u vragen en/of opmerkingen dan horen wij dat graag van u! Wilt u graag een pet met 5 panelen of liever een pet met 6 panelen? Wilt u een afstudeerhoed bedrukken of bent u juist opzoek naar een baseball cap? Ons assortiment is enorm!

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor petten met 6 panelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: