Peugeot Pepermolens

Peugeot Pepermolens met bedrukking

 

Peugeot produceert jaarlijks meer dan 2 miljoen molens. De Peugeot pepermolens en zoutmolens horen bij de absolute top en worden door verschillende chef koks gebruikt.

De Peugeot pepermolen-zoutmolen zijn apparaten om peperkorrels of zoutkorrels te malen.
In de Peugeot molens zitten peperkorrels of zoutkorrels. De bovenkant van de pepermolen en zoutmolen kunt U draaien door middel van het draaien worden de korrels gemalen.
Aan de onderkant van de zoutmolen en pepermolen zitten gaatjes zodat de gemalen peper of zout op U eten terecht komt.

Wat de Peugeot-pepermolen en de Peugeot-zoutmolen zo speciaal maakt is dat U zelf de grofheid van de maling kunt bepalen. Dit gebeurd met het U-select systeem, door ring aan de voet van de molen op de gewenste positie te draaien. Bij de elektrische molens moet U de maling instellen via het knopje aan de onderzijde. Peugeot is de eerste, die dit systeem heeft toegepast op de pepermolen en zoutmolen. Bovendien heeft Peugeot voor ieder specerij een eigen maalwerk, zodat deze het beste uit de specerij haalt.

De Peugeot pepermolen en de Peugeot zoutmolen zijn aan de bovenkant gemarkeerd met een P-peper os een S-zout (met uitzondering van de doorzichtige modellen). Er zijn allerlei verschillende modellen pepermolens en zoutmolens, naast de oude klassieke pepermolen of zoutmolen zijn er ook Peugeot molens in roest vrijstaal, acryl en in allerlei andere combinaties van deze materialen.

De Peugeot-pepermolens en de Peugeot-zoutmolens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. Er zijn kleine peper-en-zout molens, maar er zijn ook grote peper-en-zout molens. We hebben ook nog elektrische Peugeot-peper-en-zoutmolens hierbij hoeft U alleen maar op een knopje te drukken en de molen doet uit zichzelf al het werk.

De Peugeot peper-en-zout-molens zijn een ideaal cadeau om te krijgen. De Peugeot pepermolens en zoutmolens behoren tot de beste, U maakt dus een goede indruk met de pepermolen en zoutmolen van Peugeot. U kunt uw peper en zout molens bij ons laten bedrukken waardoor de Peugeot pepermolen en de Peugeot zoutmolen goed bij U past.

Het assortiment Peugeot pepermolens en zoutmolens van HSG relatiegeschenken kunt U terug vinden door bovenaan onze pagina door te klikken naar de zoekpagina. Kunt U de gezochte pepermolen of zoutmolen van Peugeot niet vinden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en wij helpen U verder.

Kunt U op onze zoekpagina geen peper of zout molen vinden die U aanspreekt dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties van de Peugeot-molens.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor peugeot pepermolens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: