Picknick rugzakken

Picknick rugzakken met bedrukking

Wanneer de dagen warmer worden, trekken mensen massaal erop uit om te gaan picknicken. De strand en de bossen zijn ideale picknickplaatsen, maar ook tijdens een fietstocht of een weekendje weg worden vaak picknick spullen meegenomen. De ouderwetse picknickmand is leuk maar niet erg functioneel. Zo blijft drinken en eten niet koel en daarnaast is het lastig om alle spullen bij elkaar te houden. De picknick rugzak is een uitstekend alternatief! De te bedrukken picknicktas met geïntegreerd koelvak heeft alles wat u nodig heeft voor een gezellige picknick. Daarnaast is de picknick-rugzak gemakkelijk te vervoeren op de rug en geheel af te sluiten met een rits, zodat niets uit de tas valt.

In de picknick rugzakken zitten mokken of glazen, borden en bestek. De meeste picknickrugzakken zijn voorzien van een gekoeld gedeelte zodat bepaalde etenswaren koel kunnen blijven tijdens warmere dagen. Onze luxe picknick rugzakken zijn voorzien van een aparte flessenkoeler zodat niet alleen uw eten maar ook uw drinken gekoeld blijft. Ons aanbod aan picknick rugzakken is enorm! Wilt u graag een picknicktas inclusief snijplank, kaasplank, RVS isoleerfles of peper en zout-stel? Maak uw wensen kenbaar en wij zoeken samen met u een picknicktas die voldoet aan al uw wensen! Daarnaast is het mogelijk om de rugzakken te bedrukken met logo en tekst. Wilt u uw relaties eens in het zonnetje zetten? Doe dat dan met een bedrukt premium! Een relatiegeschenk dat is voorzien van een persoonlijke bedrukking zorgt voor een hogere attentiewaarde en dient daarnaast uitstekend als reclameartikel. De picknickrugzakken met logo zijn erg leuke relatiegeschenken voor fietsers en wandelaars, of voor andere relaties die graag van het buitenleven genieten. 

Heeft u een eigen campingwinkel of bent u werkzaam in de reisbranche? De picknick rugzak is een perfect relatiegeschenk! Bedrukt of onbedrukt te bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Via onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen betreffende de bedrukte picknick artikelen. Daarnaast kunt u op onze website terecht voor een kijkje in ons ruim assortiment! Laat u inspireren door de vele keuzes en neem gerust eens contact op met een van onze medewerkers indien u wilt weten wat er allemaal mogelijk is. Dat is namelijk meer dan u denkt! Picknicken was nog nooit zo makkelijk als met de bedrukte picknickrugzak waar alles in zit wat u nodig heeft!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor picknick rugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: